KOLOSEJ BOWLING CENTAR - DELTA CITY KUGLANA, NOVI BEOGRAD

KOLOSEJ BOWLING CENTAR - DELTA CITY KUGLANA, NOVI BEOGRAD

Još jedna americka kuglana je otvorena! ovaj put u Novom Beogradu. 
Nalazi se u ulici Jurija Gagarina 16, Delta City zgrada na 3 spratu, pored McDonalds-a, KFC-a i ostalih restorana što prodaju splacine. 
Kolosej bowling centar je vrlo prostran i lep. Ima, ako se ne varam, oko 14 staza (mozda sam se zabrojao ali staza manje-više nije ni vazno). 
Na samom ulazu se nalazi i radnja u kojoj mozete kupiti opremu za kuglanje. Za velikim šankom mozete popiti pic‡e dok cekate da se neka staza oslobodi, mada više c‡e vam pic‡e trebati kada budete plac‡ali racun! 
Kod njih je sistem plac‡anja malo zakomplikovan. U Kolosej kuglani se ne plac‡a po satu, kao u ostale dve Beogradske/Zemunske kuglane, nego po odigranoj partiji! Ako doc‘eš sam (ko neka bena) da odigraš partiju kosta te (tih 15-ak minuta) oko 350 din => vas dvoje plac‡ate oko 700 => vas cetvoro plac‡ate 1400 itd. Doduše cetri igraca c‡e igrati nešto duze od 15 minuta. 
Nas 4 igraza, u Zemunskom Koloseum bowling centru, je za sat vremena odigralo 2 partije. Ispada da su ovi u Koloseju bezobrazniji od svih što se tice cena! 
DUPLO su skuplji od Zemunaca. 

Telefon za rezervacije staze u Kolosej Bowling Centru: 011/3129-940, 3129-944 

Radno vreme 9-24 
petak i subota 9-02

Poslednji tekstovi

Free Joomla! template by Age Themes